Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Music Therapy

Χαίρεται αγαπητοί μου αναγνώστες!

Λόγω του ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού δεν θα μπορούσα να μην γράψω για ένα κομμάτι που έχει αφήσει την υπογραφή του σε κάθε μας διακοπές με συνέπεια να έχει συνιφαστεί με το καλοκαίρι. 

Ο λόγος για το ElCorazon του ArnoElias. Είμαι σίγουρος ότι κάπου, κάποτε όλοι έχετε ταξιδέψει μαζί του.

Δεν γίνετε να μην σε συνεπάρει αυτή η μελωδία της κιθάρας . Τα βελούδιναφωνητικά τουArnoEliasείναι απλώς μαγευτικά και χαρίζουν στη μουσική το κατάλληλο ταίρι που της χρειάζεται για την απόλυτη καλοκαιρινή μυσταγωγία.

Το κομμάτι αυτό ξεχώρισε μέσα από την ετήσια μουσική συλλογή που κυκλοφορεί το BuddhaBar.

Σας εύχομαι λοιπόν ένα υπέροχο καλοκαίρι. Να περάσετε τέλεια, να γεμίσετε μπαταρίες και να επιστρέψετε με διάθεση πάνω απ’όλα!

Β.Χ


3 σχόλια:

  1. Katapliktiko tragoudi!!!!!! Pragmatika to el corazon se taksidebei, sou fernei sto mialo xiliades kalokairines eikones: iliobasilema, paralia, amoudia... Nomizw pws to el corazon einai arikta sindedemeno me to kalokairi. Kurie B.X. mpravo gia akomi mia fora. Poly Kali epilogi!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαίσια επιλογή για καλοκαίρι Βασίλη! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορεί να πέρασε το καλοκαίρι αλλα ακούγετε άνετα το συγκεκριμενο τραγούδι! Βέβαια αν σε χτυπάει το θαλασσινό αεράκι και ακους το el corazon είναι η απόλυτα μαγευτική εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή